The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Χημεία Τροφίμων
Ενότητα 6: Το νερό ως συστατικό των τροφίμων.
Χημεία Τροφίμων
Ενότητα 5: Ένζυμα.
Ενότητα 7: Βιταμίνες και πρόσ...
Ενότητα 6: Το νερό ως συστατικό των τροφίμων.
Ρόλος του νερού στα τρόφιμα. Βιοαποικοδόμηση των τροφίμων από μικροοργανισμούς.
Ενότητα 6
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
Ενότητα 1: Εισαγωγή στην Επιστήμη Τροφίμων
Ενότητα 2: Βιολογικά μακρομόρια.
Ενότητα 3: Πρωτεΐνες.
Ενότητα 4: Λίπη – Έλαια.
Ενότητα 5: Ένζυμα.
Ενότητα 6: Το νερό ως συστατικό των τροφίμων.
Ενότητα 7: Βιταμίνες και πρόσθετα.
Ενότητα 8: Ανόργανα συστατικά.
Εργαστήριο Μαθήματος
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Ασκήσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ηλεκτρονικό βιβλίο
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι