Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτοσκευασμάτων

Γεωργόπουλος Θεοφάνης

Περιγραφή

Περιγραφή της έννοιας και της εξέλιξης της επιστήμης Των Σιτηρών με αναφορά στις σημαντικότερες ανακαλύψεις και την πορεία εξέλιξης της Επιστήμης των Σιτηρών. Είδη αλεύρων, άλευρα για ειδικές χρήσης, τεχνολογία άλεσης. Πρώτες ύλες ζυμαρικών, σιμιγδάλι, ξήρανση, ζυμαρικών ποιοτικά χαρακτηριστικά ζυμαρικών. Είδη άρτου, συστατικά άρτου, μπαγιάτεμα, εκλεκτά αρτοσκευάσματα .  Επίδραση των λιπών και ελαίων στην ποιότητα των αρτοσκευασμάτων. Είδη λιπών και ελαίων.  Μηχανισμός ακρυλαμιδίου κατά το ψήσιμο των αρτοσκευασμάτων. Λειτουργικά προϊόντα δημητριακών με βιταμίνες, ανόργανα άλατα, φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη, ισχυρισμοί διατροφής, ισχυρισμοί υγείας. Υγιεινή κατά το ζύμωμα, πλάσιμο, ψήσιμο, έκθεση προς πώληση.

Κωδικός: FDT101
Κατηγορία: Συμβούλιο Ένταξης (Ανοικτά μαθήματα Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας) » Τμήμα Τεχνολογία Τροφίμων » Προπτυχιακό
CC - Αναφορά - Μη Εμπορική Χρήση - Όχι Παράγωγα Έργα
CC - Αναφορά - Μη Εμπορική Χρήση - Όχι Παράγωγα Έργα

Θεματικές Ενότητες

Περιγραφή της έννοιας και της εξέλιξης της επιστήμης Των Σιτηρών με αναφορά στις σημαντικότερες ανακαλύψεις και την πορεία εξέλιξης της Επιστήμης των Σιτηρών.

Είδη αλεύρων, άλευρα για ειδικές χρήσης, τεχνολογία άλεσης

Πρώτες ύλες ζυμαρικών, σιμιγδάλι, ξήρανση, ζυμαρικών ποιοτικα χαρακτηριστικά ζυμαρικών

Είδη άρτου, συστατικά άρτου, μπαγιάτεμα, εκλεκτά αρτοσκευάσματα

Επίδραση των λιπών και ελαίων στην ποιότητα των αρτοσκευασμάτων. Είδη λιπών και ελαίων.

Μηχανισμός ακρυλαμιδίου κατά το ψήσιμο των αρτοσκευασμάτων

Λειτουργικά προϊόντα δημητριακών με βιταμίνες, ανόργανα άλατα, φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη, ισχυρισμοί διατροφής, ισχυρισμοί υγείας

Υγιεινή κατά το ζύμωμα, πλασιμο, ψήσιμο, έκθεση προς πώληση

Ανοικτό Ακαδ. Μάθημα

Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα
Επίπεδο: A+

Αρ. Επισκέψεων :  227
Αρ. Προβολών :  1610

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις

  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -