The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτ...
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτοσκευασμάτων
2. ΑΛΕΥΡΑ, ΕΙΔΗ ΑΛΕΣΗΣ
4. ΑΡΤΟΣ-ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
Πρώτες ύλες ζυμαρικών, σιμιγδάλι, ξήρανση, ζυμαρικών ποιοτικα χαρακτηριστικά ζυμαρικών
Ενότητα 3:
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ
2. ΑΛΕΥΡΑ, ΕΙΔΗ ΑΛΕΣΗΣ
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
4. ΑΡΤΟΣ-ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,
5. ΛΙΠΗ ΕΛΑΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
6. ΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΤΟΥ
7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
8. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΥ
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Ασκήσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ηλεκτρονικό βιβλίο
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι