The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτ...
6. ΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΤΟΥ
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτοσκευασμάτων
5. ΛΙΠΗ ΕΛΑΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗ...
7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡ...
6. ΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΤΟΥ
Μηχανισμός ακρυλαμιδίου κατά το ψήσιμο των αρτοσκευασμάτων
Ενότητα 6:
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ
2. ΑΛΕΥΡΑ, ΕΙΔΗ ΑΛΕΣΗΣ
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
4. ΑΡΤΟΣ-ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,
5. ΛΙΠΗ ΕΛΑΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
6. ΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΤΟΥ
7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
8. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΥ
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Ασκήσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ηλεκτρονικό βιβλίο
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι