The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτ...
8. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΥ
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Σιτηρών και Αρτοσκευασμάτων
7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡ...
8. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΥ
Υγιεινή κατά το ζύμωμα, πλασιμο, ψήσιμο, έκθεση προς πώληση
Ενότητα 8:
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ
2. ΑΛΕΥΡΑ, ΕΙΔΗ ΑΛΕΣΗΣ
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
4. ΑΡΤΟΣ-ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,
5. ΛΙΠΗ ΕΛΑΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
6. ΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΤΟΥ
7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
8. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΥ
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Ασκήσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ηλεκτρονικό βιβλίο
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι