The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Μικροβιολογία Τροφίμων I
Ενότητα 4: Μικροβιολογική Αλλοίωση Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων.
Μικροβιολογία Τροφίμων I
Ενότητα 3: Μικροβιολογική Αλλο...
Ενότητα 5: Μικροβιολογική Αλλο...
Ενότητα 4: Μικροβιολογική Αλλοίωση Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων.
Είδη, αίτια και μέτρα πρόληψης της αλλοίωσης γάλακτος και προϊόντων του.
Ενότητα 4
Εργαστήριο 4: Καταμέτρηση ΟΜΧ και ΟΨΧ (Μεσόφιλα/Ψυχρότροφα Βακτήρια) με ενσωμάτωση ή/και επίστρωση.
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
Ενότητα 1: Εισαγωγή στη Μικροβιολογία Τροφίμων, κα...
Ενότητα 2: Παράγοντες μικροβιακής ανάπτυξης.
Ενότητα 3: Μικροβιολογική Αλλοίωση Τροφίμων – Αλλο...
Ενότητα 4: Μικροβιολογική Αλλοίωση Γάλακτος και Γα...
Ενότητα 5: Μικροβιολογική Αλλοίωση Προϊόντων Φυτικ...
Ενότητα 6: Τροφοπαθογόνοι μικροοργανισμοί και Τροφ...
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι