The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Γάλακτος και Γα...
2. ΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προιόντων
1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
3. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤ...
2. ΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Παρουσίαση βιοσύνθεσης γάλακτος και αναφορά στις ιδιότητες του.
Ενότητα 2 (Μέρος Α):
Ενότητα 2 (Μέρος Β):
Ενότητα 2 (Μέρος Γ):
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
2. ΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
3. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
6. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤ...
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι