The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Γάλακτος και Γα...
4. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προιόντων
3. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤ...
5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΑΛΑΚΤ...
4. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Παρουσίαση τεχνικών επεξεργασίας γάλακτος και αναφορά των θετικών και αρνητικών τους επιπτώσεων
Ενότητα 4 (Μέρος Α):
Ενότητα 4 (Μέρος Β):
Ενότητα 4 (Μέρος Γ):
Ενότητα 4 (Μέρος Δ):
Θεματικές Ενότητες
Θεματικές Ενότητες
1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
2. ΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
3. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
6. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤ...
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Έγγραφα
Ερωτηματολόγια
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι